TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut
Inici > Actualitat > Agenda d'actes i cursos

← Tornar a llistat d'activitats

Divendres, 21 de juny de 2013

Smart Health Ecosystem Catalunya

European Innovation Partnership-Active and Healthy Ageing

Lloc
Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears Carrer Major de Can Caralleu 1-7, Barcelona
Horari
09:00-15:00

En el marc de la eHealth Week que va tenir lloc a Dublin aquest 2013, la declaració ministerial del 13 de Maig encoratja la creació d'ecosystems per impulsar la innovació a l'àrea de la salut. A Catalunya fa anys que s'impulsen iniciatives d'innovació en salut, permetent que des d'organitzacions de salut, universitats i empreses es consideri la innovació en productes i serveis com a element clau per avançar en el sector.

En aquesta direcció hem pensat que seria oportú, seguint l'estratègia europea, de constituir-nos en l'ecosystem que anomenem "Smart Health Ecosystem Catalunya".

Tenint en compte que des de Catalunya s'està participant activament a la European Innovation Partnership on Active and Healthy Ageing, actuant com a Reference Site i amb un bon nombre de Commitments presentats, és bo aprofitar les dinàmiques iniciades per fomentar les sinèrgies de treball en l'ecosistema de salut a Catalunya.

Des de la perspectiva europea comptarem amb la participació de ECHAlliance que descriurà les dinàmiques que es generen dins els ecosistemes de salut.

Compartir

21 Juny 2013